La Caminada Popular de Sitges 2019 reuneix 200 participants

Publicat el 28 octubre 2019 per Joan Tutusaus a Caminada

Unes 200 persones varen participar de la 23ena edició de la Caminada Popular de Sitges, que va conduïr els caminants de Sitges fins els camps a llevant de Sant Pere de Ribes. Els participants varen poder gaudir d’un assoleiat i calorós diumenge per recórrer camins i senders entre els dos termes municipals, entre planes agrícoles i zones boscoses. La tradicional coca, l’aperitiu a l’arribada i el sorteig de regals de les cases col·laboradores van tancar una jornada agradable. El Centre Excursionista vol agraïr tots els participants, voluntaris i les marques comercials el seu suport, un any més, a la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.