La Caminada Popular de Sitges 2019 reuneix 200 participants

Unes 200 persones varen participar de la 23ena edició de la Caminada Popular de Sitges, que va conduïr els caminants de Sitges fins els camps a llevant de Sant Pere de Ribes. Els participants varen poder gaudir d’un assoleiat i calorós diumenge per recórrer camins i senders entre els dos termes municipals, entre planes agrícoles i zones boscoses. La tradicional coca, l’aperitiu a l’arribada i el sorteig de regals de les cases col·laboradores van tancar una jornada agradable. El Centre Excursionista vol agraïr tots els participants, voluntaris i les marques comercials el seu suport, un any més, a la iniciativa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.