Nova sortida de muntanya en família, de nou pel Garraf

Vista des de Penya Riscla
Vista des de Penya Riscla

El proper diumenge 17 de Novembre hem previst una nova sortida de muntanya en família, adreçada a famílies amb nens i nenes que tinguin ganes de conèixer la muntanya per compartir-la. Com en la primera, no és necessari inscriure’s, només cal ser a les 9h al collet de la Fita, des d’on sortirem en direcció diferent a la sortida de l’Octubre. En aquesta ocasió, hem previst dos itineraris que sortiran junts, però que se separaran perquè els més menuts no hagin de fer tanta volta. Així, el recorregut serà comú des del Coll de la Fita fins els colls d’Entreforc i de Pota de Cavall. D’allà, els més petits aniran cap els camps de can Marcer, pujaran a Penya Riscla, i tornaran pel camí de la Fita. Els més grans seguiran pel sender GR5 fins a prop dels Masets, baixaran a la riera i  pujaran al poble abandonat de Jafre, des d’on s’iniciarà l’itinerari de tornada per pista. El recorregut pels més petits és d’uns 5 km, i el pels grans de 9 km. Hi ha un cert desnivell, i part del recorregut és per senders. La sortida serà guiada, però no està marcada. Es recomana portar aigua, calçat de muntanya i quelcom de menjar. L’activitat durarà tot el matí. Us hi esperem!

4 comentaris a “Nova sortida de muntanya en família, de nou pel Garraf”

  1. Buenos días. Tengo una pregunta sobre el transporte. Noes posible ajuntamos en el pueblo en algún “Meeting point”? Alquilemos un autocar y subimos juntos a el Parc Garraf. Es que así no deberíamos buscar los coches luego. Tambien es por seguridad para evitar las mujeres o niños caminando solo hasta el Coll de la Fita.
    Gracias por adelante. Musa

    1. Laura Garcia gimeno

      No lo creo necesario. Implica contratar un bus con el dinero que cuesta. El desplazamiento es muy corto. Si no tienes coche es mejor que subas con alguien en un coche y listos. Comentalo en el watspp y pobte de acuerdo con alguien y asi no subes andando hasta el lugar de inicio. Yo tengo una plaza o 2 libres aún no lo se.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.