El Centre Excursionista comença les sortides en família, amb uns 60 participants

Muntanya_família_fita

Una seixantena de persones, entre mares, pares i infants, varen participar en la primera de les sortides del cicle “Muntanya en família”, que hem posat en marxa des del Centre Excursionista de Sitges. El grup va sortir del collet de la Fita, i pel Gafarró i el sender de l’antic camí de la Trinitat es varen dirigir cap a aquesta bonica ermita sitgetana. La majoria del grup va fer la tornada passat pel puig d’en Boronet (314 m.), on hi ha la Creu de Sant Isidre. Malgrat l’amenaça de pluja i que van caure gotes, el temps va respectar la sortida, amb els nens i nenes animant-se uns als altres, el que va fer de la sortida una bonica matinal. La pluja de la nit va permetre trobar un Garraf humit i amb força olors. Al final, el grup va caminar uns 8,5 km amb cert desnivell.

En breu anunciarem una nova proposta d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’animar a les famílies a compartir plegades les sortides per l’entorn natural.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.