Sant Silvestre pirata per acabar l’any

Publicat el 28 desembre 2018 per Joan Tutusaus a Activitats, Caminada

Tal i com vam fer l’any passat, des del Centre Excursionista de Sitges col·laborem en la VI Sant Silvestre pirata que organitzen els Birraners. El format és el mateix del 2017, és a dir, una petita caminada per a qui vulgui anar a peu, que serà seguida mitja hora més tard per un entrenament col·lectiu corrent per alguns camins del Garraf. Tot plegat començarà i acabarà a la cervesaria La Sitgetana del polígon de les Pruelles. No cal cap inscripció, però sí que es demana als participants que portin menjar (arrós, llegums, pasta, oli, llet…) per a la Taula del Tercer Sector, per afegir un component solidari a la trobada, i pel pica-pica que al final compartirem tots plegats (patates, olives, fruits secs, refrescs…). Per tal que pugui venir el màxim de gent, serà diumenge 30 de Desembre. A la Sitgetana hi haurà guardaroba, i al final, una consumició.

El recorregut serà d’uns 8 km pel Garraf. La sortida del grup a peu, pensada per a tothom, està prevista a les 10h, i la del grup de running, molt assequible per a qualsevol que corri, serà a les 10:30h. Com tots els anys, es pretén passar una bona estona de germanor i bon rotllo per acabar l’any. Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.