En Marxa la Sitges Rock Trail 2019

La setmana passada vam obrir les inscripcions per a la cinquena edició de la Sitges Rock Trail, la doble cursa pel Garraf que organitzem des del Centre Excursionista de Sitges. Enguany tindrà lloc el dissabte 23 de març, i a més, serà prova de l’Open FEEC de Curses per Muntanya 2019 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Com en les darreres dues edicions, hi ha dos recorreguts, la Speed, de 12,6km i 404 metres de desnivell positiu acumulat, i la Rock, de 25km i 960 metres de desnivell positiu acumulat, per adaptar-se als interessos de tots els corredors. Enguany hem decidit que les dues curses siguin més “rock” que mai, prioritzant les trialeres i els trams tècnics. Com cada any, estem treballant en variacions als dos recorreguts. Quan els tinguem definits definitivament ho indicarem a través de les nostres xarxes socials. També preveiem diversos entrenaments, dels que anirem penjant la informació als diversos canals de difusió de la prova (webFacebookTwitter i Instagram).

Podeu participar a la Sitges Rock Trail de moltes maneres: corrent qualsevol de les dues propostes, ajudant-nos com a voluntaris (per els que properament també obrirem un període d’inscripcions), o animant els corredors. Concretament, per els voluntaris hem preparat un enllaç des del que us podeu apuntar (necessitem que ho feu, per poder organitzar-nos). La nostra cursa és impossible sense vosaltres, pel que us animem a acompanyar-nos!

Si ens voleu ajudar com a voluntaris, a més de passar una bona estona, rebreu una samarreta, l’entrepà per esmorzar, i us convidarem a la paella final per dinar.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.