Sant Silvestre pirata per acabar l’any

Tal i com vam fer l’any passat, des del Centre Excursionista de Sitges col·laborem en la VI Sant Silvestre pirata que organitzen els Birraners. El format és el mateix del 2017, és a dir, una petita caminada per a qui vulgui anar a peu, que serà seguida mitja hora més tard per un entrenament col·lectiu corrent per alguns camins del Garraf. Tot plegat començarà i acabarà a la cervesaria La Sitgetana del polígon de les Pruelles. No cal cap inscripció, però sí que es demana als participants que portin menjar (arrós, llegums, pasta, oli, llet…) per a la Taula del Tercer Sector, per afegir un component solidari a la trobada, i pel pica-pica que al final compartirem tots plegats (patates, olives, fruits secs, refrescs…). Per tal que pugui venir el màxim de gent, serà diumenge 30 de Desembre. A la Sitgetana hi haurà guardaroba, i al final, una consumició.

El recorregut serà d’uns 8 km pel Garraf. La sortida del grup a peu, pensada per a tothom, està prevista a les 10h, i la del grup de running, molt assequible per a qualsevol que corri, serà a les 10:30h. Com tots els anys, es pretén passar una bona estona de germanor i bon rotllo per acabar l’any. Us hi esperem!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.