LA ÚLTIMA SORTIDA DE MITJA MUNTANYA AL CIM DE ROCA CORBATERA A LA SERRA DEL MONTSANT

Un grup de 18 participants ens vam desplaçar al poble de la Morera del Montsant dissabte ben d’hora. Allà vam poder deixar els vehicles i prendre un café, que amb el fred que teniem a l’exterior ens va reconfortar per començar l’excursió.

Comandats pels companys que ja havien realitzat la sortida previament, vam sortir en direcció els nostres diversos objectius : el grau del Carrasclet, equipat amb 2 trams d’escales i graons de ferro, de pujada camí de la Serra Major i cap a la Roca Corbatera,  Punt culminant de l’excursió. La part de dalt del Massís amb força vent, pero amb  un dia de gran visibiliat tot al nostre voltant. Per la tornada vam  baixar a la banda sud, arrecerats del vent, aquí tot desfent camí per sota la carena vam poder entrar a la cova Santa, passar per la roca dels Dotze i es baixa pel Grau del Carbassal, que també es fa mitjançant graons de ferro, escales i concentració.

Els organitzadors van estar pendents en tot moment dels companys, ajudant a superar els graus, fent indicacions i donant suport, cosa que tots vam agraïr d’allò més!!!

Una vegada superats els passos compromesos, un preciós sender ens tornà a la Morera. Allà vam poder fer l’apat de dinar, i ens vam apropar al nou refugi de la FEEC, dins del mateix poble, obert fa tan sols uns mesos, i amb servei de menjador obert al públic. Sense cap ganes de marxar, enmig d’una animada conversa, poc a poc vam recollir i tornar a casa…

 

Fins d’any vinent!!!

estem treballant en noves idees i propostes!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.