Estada a la Vall d’Àneu (2 al 4 juliol)

Una colla de vint-i-un companys i companyes del Centre vàrem compartir diferents sortides els dies 2, 3 i 4 de juliol tenint com a base Esterri d’Àneu.

El primer dia, des de l’aparcament de La Peülla (1.900 m), diferents grups van anant assolint els destins previstos: Estany de Gerber (2.165 m), Refugi Mataró i Estany Gelat de l’Illa (2.476 m) per la cascada de l’anomenat “pas de l’ós”, Coll de l’Estany Gelat (2.585 m) i Pic d’Amitges (2.848 m d’altura, 1.045 m de desnivell i 16,5 km).

El segon dia, des del Prat de Pierró (1.635 m) a Espot, mentre un grup va fer la volta a l’Estany de Sant Maurici per la ruta del Mirador de l’Estany (2.210 m d’altura, 584 m de desnivell i 14,6 km), un altre grup va afegir-hi l’ascens fins al Mirador del Portarró d’Espot (2.475 m d’altura, 890 m de desnivell i 20,7 km).

El tercer dia, des del Refugi del Fornet de la Vall de Bonabé (1.400 m), un grup va poder assolir l’emblemàtic Port de Salau (2.085 m  d’altura, 724 m de desnivell i 8 km) tot i el temps emboirat i plujós.

Magnífica estada pel bell mig de boscos amb presència majoritària de pins negres i avets, d’un bon plegat d’estanys, barrancs i cascades amb generosos cabals d’aigua i, també, dels inevitables grans blocs granítics d’aquesta part del Pirineu.

1 comentari a “Estada a la Vall d’Àneu (2 al 4 juliol)”

  1. Hi ha forma de trobar un punt de trobada els que no tenim cotxe, visc a la platja de Vilanova i m’agrada el senderisme, a Bcn pertanyia a un club que ens trobavem a peu d’autocar

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.