Sortida de Mitja Muntanya el 27-11-2021

El dissabte 27 de novembre estava prevista una sortida a la zona fronterera sobre Beget, al Comanegra. Aquesta sortida, degut a les condicions meteorològiques del dissabte, amb nevades al nord i ventades a tot el territori, va fer decidir posposar la sortida inicial per una altra data i cercar una alternativa.

Així, la sortida es va canviar per fer una preciosa ruta circular per les fonts de la zona de Teià, al Maresme. Amb poca alçada de cims i la proximitat a la costa, s’ha fet un recorregut amb considerable desnivell: un total de 1.100 m de desnivell i un total de 21,64 km.

El recorregut, per corriols i pistes amb molts canvis de pujades i baixades, passant per fonts amb noms curiosos: font del Grill, font del Senglar, font de can Gurguí, ens ha portat fins al Vèrtex geodèsic de Sant Mateu a 494 m d’alçada i cap a l’ermita i font de sant Mateu, seguint el recorregut per miradors, coves i dolmens, fins a arribar al punt més llunyà a la Font Freda.

Durant la travessa, el grup ha anat fent les parades per esmorzar, dinar, cercant els llocs més arrecerats i protegits del vent, així com gaudint de les bones vistes de la costa.

Una bona i entretinguda ruta per fer en temporades de tardor i hivern, molt recomanable. Hi han participat 12 persones que han completat el recorregut. Us adjuntem algunes fotografies

Esperem poder seguir fent més sortides el proper 2022, ja estem pensant rutes de mitja muntanya per compartir amb tots vosaltres!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.