El Centre continuarà tancat fins que millori la situació sanitària

El mes de setembre ha començat amb una situació sanitària delicada. Per aquest motiu, el Centre Excursionista de Sitges continuarà tancat els dijous. Si algun soci ha de fer alguna gestió, com recollida o retorn de material, o recollida de llicències federatives, ho ha de comunicar per correu electrònic (info@excsitges.com), per tal de poder quedar.

De la mateixa manera, continuen suspeses totes les activitats previstes, com les de senderisme, mitja muntanya i muntanya en família, fins que la situació sanitària faci possible una represa de les mateixes. La prohibició de trobades de més de 10 persones decretada per la Generalitat fa recomanable de tenir el màxim de prudència. De tota manera, us encoratgem a acostar-vos al Garraf i a les nostres muntanyes per fer salut, respectant sempre les recomanacions dels experts sanitaris per prevenir l’expansió de la Covid-19.

L’Espai d’Escalada Can Puça es manté obert, amb el protocol de prevenció consensuat amb l’Ajuntament.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.