Sortida Nocturna 25-7-2020

Aquest dissabte dia 25 el Centre Excursionista de Sitges va fer la sortida nocturna que ja forma part de les sortides tradicionals.

Amb les mesures sanitàries corresponents, un petit grup de 15 excursionistes (degut al coronavirus en aquesta ocasió érem molts menys) ens vàrem trobar al local del Centre i des d’allà vam enfilar cap a la Serra del Gegant per observar la posta de sol i continuar fins al Gafarró, on vàrem arribar amb molta calor i de seguida ens vàrem cruspir el bocata que cadascú portava.

Des d’allà vàrem continuar fins la Creu de Sant Isidre on vam menjar la tradicional coca amb el seu moscatell ben fresquet i una vegada fet, vàrem baixar directes per l’urbanització Quint-mar observant la nostre població de nit que si de dia es una vista ferma, de nit es excepcional.

Vam arribar al punt de sortida sense més incidència, desitjant tornar a trobar-nos quan les condicions sanitàries ens ho permetin.

Salut i Km. companys senderistes amb tota l’il·lusió.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.