Suspesa definitivament la Sitges Rock Trail 2020

El Centre Excursionista de Sitges ha decidit la cancel·lació definitiva de la Sitges Rock Trail 2020, la doble cursa per muntanya que s’havia de celebrar el passat mes de març, i que per l’esclat de la pandèmia s’havia ajornat inicialment fins el proper 3 d’octubre. L’evolució negativa de la situació sanitària general provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a mantenir la màxima prudència i adoptar aquesta mesura, malgrat que la esperança fins fa pocs dies era poder celebrar la prova a partir dels protocols preventius recomanats per a curses de muntanya i publicats per les federacions esportives. L’organització ha remés un correu als participants explicant tots els detalls d’aquesta cancel·lació.

La Sitges Rock Trail és una cursa petita, sense ànim de lucre, organitzada des d’un voluntariat entusiasta de la muntanya i del Garraf. El Centre Excursionista de Sitges vol agraïr a tots els corredors i corredores la comprensió, i a tots els voluntaris apuntats i a les diverses cases comercials col·laboradores el seu suport, un any més, en aquesta prova. L’esperança és poder reprendre l’organització de la prova en una nova edició, si pot ser l’any vinent, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.