La Sitges Rock Trail, ajornada al 3 d’octubre

Seguint els consells de les autoritats sanitàries i esportives, que recomanen la no realització d’activitats durant els propers 15 dies per la pandèmia de coronavirus, el Centre Excursionista de Sitges ha decidit ajornar la VI Sitges Rock Trail. A falta de confirmació definitiva, la nova data que es preveu per celebrar la prova és el dissabte 3 d’Octubre de 2020, sempre a expenses de la resolució de la situació que ha provocat l’ajornament.

En tractar-se d’un ajornament causat per un cas de força major, els corredors inscrits podran triar entre mantenir la inscripció o traspassar-la per la VII Sitges Rock Trail, el març de 2021. En aquest segon cas, ho hauran de comunicar a l’organització abans del 15 de Juny al correu info@sitgesrocktrail.cat. Els corredors en l’actual llista d’espera tindran prioritat per accedir a les places que poguessin alliberar-se.

Donem les gràcies a tots els i les voluntaris inscrits, i confiem poder comptar amb ells en la nova data.

Us demanem disculpes, i us agraïm la comprensió.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.