Sortida de Mitja Muntanya al pic de l’Infern 7-9-2019

El dissabte dia 07/09/2019 es va fer la sortida de mitja muntanya del mes de setembre després de les vacances d’estiu.

A les 9.30 del matí un total de 18 excursionistes van iniciar l’excursió des del revolt de la carretera d’accés a les pistes d’esquí de Vallter 2.000 conegut com el parking del refugi en direcció al primer de tres cims que es coronarien aquell dia, Bastiments (2.881 m) amb una climatologia espectacularment bona i que va permetre durant l’ascenció contemplar clarament tant Montserrat com el mar i el golf de Roses. Un cop al cim de Bastiments i després d’un petit respir el grup es va dirigir cap al segon cim de la jornada, el cim del Freser (2.835 m), per una carena molt exigent físicament.

Després de coronar el pic Freser ja quedava a la vista el tram més delicat i potser més divertit de tota l’excursió que era la cresta fins arribar al pic de l’infern (2.870 m) que seria l’últim dels cims del dia i des del qual hi ha unes vistes espectaculars d’un indret molt bonic que són els llacs de Carançà.

Des del cim de l’infern i, un cop assolits tots els cims de la jornada, els excursionistes van començar el descens fins arribar a la cabana de Tirapits on van dinar i després com la meteorologia i el paisatge acompanyaven van poder gaudir d’una estona de relax, recolliment o migdiada estirats sobre l’herba, ja només quedaven unes dues hores de camí seguint el GR11 fins a retornar als cotxes on van arribar al cap de 7 hores i mitja, 12 km i un desnivell de 1.100 metres acumulats des de l’inici de l’excursió.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.