Comencem les sortides de Muntanya en família

El proper diumenge 20 d’octubre començarem les sortides de Muntanya en família, una activitat que vol que mares, pares i infants puguin compartir excursions, i perquè les menuts gaudeixin de la muntanya amb altres nens i nenes. La idea serà fer una sortida cada mes, preferentment en diumenge, aprofitant l’experiència que els companys de l’Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú han adquirit en aquesta activitat.

La primera sortida serà a prop i per terreny conegut per a molts: del collet de la Fita a la Trinitat. Preveiem unes tres hores -a ritme d’infant- que ens serviran per conèixer i passejar per l’entorn natural més proper a Sitges. Recomanem portar aigua, calçat i quelcom per esmorzar. L’activitat, d’uns 10 km, està oberta a tota la canalla que pugui caminar una estona per terreny de muntanya, pel que no està indicada per a nens o nenes molt petits, o per cotxets. Tanmateix, hi pot venir tothom que es faci càrrec dels seus infants, ja que el recorregut és d’anada i tornada pel mateix camí. La sortida serà dirigida, no està marcada.

L’inici serà a les 9h al collet de la Fita, al que recomanem arribar en vehicle, pel camí de la Fita o, millor, pels carrers asfaltats de l’urbanització Mas Alba. En tractar-se d’una primera presa de contacte, no és necessari inscriure’s. Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a info@excsitges.com.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.