Vall de Ribes XS

El diumenge 06/07/2014 l’Oscar Garcia i en Dídac Masip acompanyats per en Javier Bernabé, amic atleta vilanoví, van participar a la Vall de Ribes XS (Ribes de Freser – Ripollès) en la seva versió de 27 quilòmetres amb 2.150 metres de desnivell positiu. Les bones condicions climatològiques els van permetre gaudir d’unes bones vistes al passar pels punts més elevats (Sant Amand i Taga) malgrat el cansament que s’anava acumulant. L’Oscar va fer un temps de 03:51:39 i en Dídac 04:06:58 que els va permetre assolir la posició 37 i 55 respectivament del total de 114 atletes que van acabar la cursa.

Oscar Tres Didac

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.