Mont-Blanc i Rivalera

El divendres 27/06/2014 a les 4 de la matinada van prendre la sortida des de Chamonix (França) en Rafel Ferrer i en Jordi Paretas a una cursa de 80 Km amb 6000 metres de desnivell positiu. El punt més elevat va ser el Col de la Terrasse de 2631m passant per altres pic de més de 2000m després d’haver baixat en ocasions quasi als 1000m. En Rafel va haver d’abandonar vers els quilòmetre 50 per problemes físics mentre que en Jordi, sense ressentir-se de les molèsties que havia arrossegat darrerament i esperonat pels familiars que el van acompanyar, va arribar a meta amb un temps de 20:05:22 lo que li va permetre assolir el lloc 307 d’un total de 572 arribats.
Qualifiquen l’experiència com única i expliquen que van tenir sort amb les condicions meteorològiques el que els va permetre gaudir de les vistes que anaven apareixent al llarg del recorregut (l’organització tenia preparades rutes alternatives en funció d’aquesta variable i del gruix de neu). Donen nota alta a l’organització.

Per altre costat, el diumenge 29/06/2014 en Jordi Serra va participar a la Ribalera38, amb sortida al poble de Tírvia (Pallars Sobirà), que té com a objectiu arribar a un dels cims amb una de les vistes més privilegiades dels Pirineus, el Salòria, de 2789m. La cursa de 38 Km i 2673 metres de desnivell acumulat transcorre per indrets privilegiats, força desconeguts i verges sempre seguint camins de muntanya poc fressats i alguns trams de pista forestal. En Jordi va assolir la dotzena posició amb un temps de 05:25:41 d’un total de 88 corredors arribats a meta.

2p 3p JordiS

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.