Emmona, Vallhibierna i Cap del Rec

Components del centre, seguits de prop per les tempestes, van participar a la cursa d’Emmona amb sortida a Sant Joan de les Abadeses (Ripollès) en la seva versió marató (47 km / +4.100 m) i ultra (110 km / +8.460 m) el dissabte 14/06/2014. Des de Sant Joan enfilaren Puig Estela per anar a parar a Pardines i des de allí tornar a pujar vers la Serra de la Canya i pel Coll de la Marrana arribar als primes pics de les rodalies de Núria (Bastiments, Pic del Freser, Pic de l’Infern, Puig de Fontnegre, Pic de l’Àliga) arribant al Santuari on acabava la marató. Els de l’ultra seguiren per Coll d’Eina i Coll de Finestrelles per assolir el cim del Puigmal i des d’allí prendre direcció cap a Planoles passant per Fontalba. Posteriorment van pujar fins la Covil per baixar fins Ribes de Freser passant per Campelles i finalment ascensió al Taga i descens per Coll de Jou fins el punt de sortida.
En Jeremy Boesmans (28:45:32) i Marc Estrada (29:20:35), participants de l’ultra, van arribar a meta mentre que la resta de membres del centre es van retirar (Adam Carbonell, Rubén Guimerá i Jordi Estrada).
Per altra banda, en Rafel Ferrer i en Jordi Paretas van prendre la sortida a la versió de 32 km (+2700 m) de la V SkyRace Vallibierna que es celebrà el diumenge 15/06/2014 a Vilaller-Montanuy (Alta Ribagorça). Van arribar els dos junts a meta amb un temps de 5:24:34 lo que els va suposar la posició 110 i 109 respectivament de 152 corredors arribats a meta. Aquesta cursa també de gran duresa transcorre majoritàriament entre senders i prats; en el tram central els corredors s’enfrontaren a alguns passos aeris de gran valor paisatgístic.
A més, el dissabte 14 de juny en Josep Mª Muniesa, en Mans Sella, en Jordi Sella, Rosa Aguado, Olga Serrano i Montserrat Sánchez van participar a la VIII edició de la Marxa de Cap del Rec, que forma part del circuit de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Tots van gaudir d’aquesta jornada esportiva alegre i engrescadora en els extraordinaris paratges de la Cerdanya i Andorra al voltant de la Tossa Plana de Lles recorrent una distància de 51 km amb 5.200 m de desnivell acumulat i invertint de 8 hores en amunt.

emmona14_2 emmona14

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.