GR-177 Ronda del Moianès. Granera – Castellterçol (3ª etapa)

El diumenge 09/03/2014 es va fer la 3ª sortida d’aquest sender de la comarca del Moianès. El recorregut ve ser de 17 Km, la major part per pista i amb desnivells suaus. El temps va ser molt bo.

FG001807
Castellterçol

Situat a l’extrem nord-occidental de la comarca, és per molts aspectes el segon més important del sector del Moianès i un dels punts aglutinants d’aquesta subcomarca, en algunes matèries tant o més que la mateixa vila de Moià, puix que l’esquarterament d’aquest altiplà entre el Bages i el Vallès Oriental fa que Castellterçol esdevingui pràcticament la capital del seu sector vallesà. Castellterçol confronta al S amb els termes de Granera i Gallifà, aquest últim de la comarca del Vallès Occidental; a l’W amb Monistrol de Calders, del Bages; a l’E amb Sant Quirze Safaja i Castellcir i al N amb el municipi bagesà de Moià i l’enclau de Marfà, pertanyent a Castellcir.

 

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.