Muntanyes de la Costa Daurada 2014

El dissabte 05/04 membres del Centre van prendre part a dues de les modalitats que integren la cursa de Muntanyes de la Costa Daurada pels voltants de Prades (Baix Camp) en un dia esplèndid. Els germans Sella, na Rosa Aguado i la Sílvia Arquer a l’ultra de 90 quilòmetres amb 4.500 metres desnivell positiu mentre que en Jordi Paretas i n’Adam Carbonell a la de 46,4 quilòmetres amb 2.800 metres de desnivell positiu.
Destaquem el bon paper fet per la Sílvia que acompanyada per en Mans va arribar amb un temps de poc més de 15 hores lo que li va permetre assolir la cuarta posició femenina. En Jordi Paretas va fer un bon paper (poc més de 7 hores i mitja) en la seva preparació per fites més agosarades.
Recordar també que el 16/03 na Rosa Aguado i en Marc Patau van participar a la marató de la Vall del Congost mentre que en Jordi Estrada ho va fer a la marató de Barcelona.
El 23/03 en Jordi Serra i en Manel Andreu van prendre part a la versió llarga de la Montserrat skyrace (25 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu) amb sortida i arribada a Monistrol de Montserrat (Bages). La major part de recorregut transcorra per corriols passant per Sant Jeroni com punt més elevat. En Manel Andreu no va poder exhibir el bon nivell al que ens té acostumats degut a una lessió que arrossegava.
Prades5_2014
Prades2014 Prades3_2014 Prades4_2014

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.