Pic de l’Àliga i Trail de Berga

El diumenge 09/03/2014 membres del centre van participar a les següents curses de muntanya acompanyats per una climatologia primaverenca:

En Javier Gallardo a la segona edició de l’Experience Trail Berga Resort (modalitat 30 quilòmetres amb 1500 metres de desnivell positiu) amb sortida i arribada al Berga Resort. Destaquem la sisena posició assolida (02:58:26) entre els 114 participants.

Uns altres van ser presents a la sisena edició de la Cursa de Muntanya del Pic de l’Àliga a Canyelles (Garraf), amb 16700 metres de corriols i tarteres i un desnivell positiu de 800 metres, on van participar un total de 120 corredors de tots els indrets de Catalunya. Un circuit dur i tècnic en el que van suar força. Destaquen les posicions 22 i 23 de Dídac Masip i Òscar Garcia, en una cursa en que també participaren Jordi Paretas, Joan Tutusaus i Llorenç Almirall. A més, Marta Almirall i el petit Bernat Tutusaus varen participar a la Caminada que s’organitzava en paral·lel.

IMG_1365 (1024x683)IMG_1262 (683x1024)IMG_1265 (683x1024)IMG_1318 (683x1024)IMG_1359 (683x1024)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.