Ultra Cavalls del Vent

La cinquena edició de l’Ultra Cavalls del Vent 2013 que s’inicià el dissabte 21/09/13 va reunir l’elit mundial de l’ultra distància i centenars d’atletes de diferents edats i procedències (al voltant d’un miler en total) en un dia esplèndid des del punt de vista climatològic.
Es tracta d’una cursa d’ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró (Rebost, Niu, Serrat, Cortals, Aguiló, Estasen, S. Martí i S. Jordi) i en la que també cal destacar les connexions amb Bagà (punt de sortida i arribada) i Bellver de Cerdanya fent un recorregut de 100 quilòmetres.
Felicitem els germans Estrada pel seu coratge que els porta a prendre part en curses com aquesta. En Jordi va acabar després de de poc menys de 23 hores i mitja a les seves cames (494è) mentre que en Marc (foto), que mantenia un ritme més ràpid, es va veure obligat a abandonar en el quilòmetre 84 després de força estona de patiment per males sensacions amb el seu estomac que no li permetien ingerir res.
Malgrat tot els dos van quedar molt contents amb l’experiència. Són moltes les coses que els venen al cap durant les llargues hores de cursa: cansament, esforç, duresa, tossuderia, soledat, públic entregat, rampes, alegria, llàgrimes, somriures, calor, fred, companyonia, sentiments, muntanya,…

Marc Cavalls del Vent

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.