Trail Senders del Penedès i Cursa del Cérvol

El diumenge 29/09/13 es va disputar el trail senders del Penedès a les Cabanyes en la modalitat de 5,5 i 12,7 quilòmetres amb 239 i 688 corredors respectivament. Es tracta d’una cursa que transcorre entre vinyes i alguns trams de bosc per terreny força pla passant pels municipis de Les Cabanyes, Vilobí del Penedès, Font-rubí, Santa Fe del Penedès i La Granada. La Marta Almirall va fer un bon paper a la curta (112ena) mentre que en Joan Tutusaus (85è) i en Dídac Masip (91è) van deixar ben alt el llistó a la llarga. En Dídac va fer podi al quedar tercer de la seva categoria. Altres membres del centre van estar animant i en Manel Andreu va fer de llebre per la seva esposa Mónica (457ena). Nombrosos sitgetans es varen animar a participar.

El mateix dia en Jordi Gil va participar a la versió curta (15 quilòmetres) de la 1a edició de la Cursa del Cérvol de Vallirana amb 520 metres de desnivell positiu. Una cursa divertida en la que en Jordi va tenir bones sensacions quedant el 48è de 163 amb un temps de 1h30min.

20131003-141642.jpg

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.