Roca Miravall, Mercé i Pobla de Mafumet

En Jordi Estrada en la seva preparació per la cursa de Cavalls del Vent, on participarà amb el seu germà el proper diumenge, va córrer la cronoestelada de la Roca Tiravall a Bagà el diumenge 08/09/13. Un recorregut majoritàriament sender de 13 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu per on els 45 corredors van haver d’anar amb cura degut a la pluja caiguda el dia anterior. A més, el diumenge passat va participar a la Cursa de la Mercè de 10 quilòmetres fent un temps de 45 minuts.
Per altre costat, en Jordi Gil, un dels darrers fitxatges del grup, va completar la duatló de montanya de La Pobla de Mafumet, també el diumenge passat, finalitzant en 54ena posició d’un total de 117 participants. El circuit constava de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 de BTT i 2,5 més de cursa a peu. A la foto es mostra la sortida d’aquesta competicióduatló

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.