Serra de Catllaràs

El dissabte 27/07/13 es va celebrar una cursa de muntanya a la Serra de Catllaràs en el cor del Pre-Pirineu. Es tracta d’un massís situat a cavall del mantell del Pedraforca i el mantell de Vallfogona, a l’alt Berguedà i al sud de la Serra del Cadí-Moixeró. Existien dos recorreguts que passaven pels termes de la Pobla de Lillet, Sant Julià de Cerdanyola, la Nou de Berguedà i el Castell de l’Areny: Trail de 30 quilòmetres amb 2000 metres de desnivell positiu i Ultra Trail de 55 quilòmetres amb 4000 metres de desnivell positiu.

Entre els 206 corredors que van participar en el primer hi havia en Jordi Sella Marcet i Manel Andreu Requena (a la foto se’ls pot veure moments abans de l’inici) mentre que en Mans Sella Marcet formava part dels prop de 150 atletes del segon. Tots coincidiren a destacar la duresa de la cursa així com l’alt nivell mostrat per un bon nombre de participants.

Catllaràs

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.