Castellar de n’Hug i l’Olla de Núria

El diumenge 21/07 membres del centre van ser presents a dues curses que tenien lloc al Pirineu Català presidides pel bon temps.

Per un costat en Jordi Paretas i en Rafel Ferrer van participar, junt amb 120 corredors més, a la IV cursa de muntanya de Castellar de n’Hug amb un recorregut proper als 14 quilòmetres i 750 metres de desnivell positiu.
Des del bonic poble de Castellar de n´Hug van enfilar cap a la serra de Moreu baixant tot seguit a la font del sofre per enfilar la llarga pista cap el Tossal d´Orriols passant a prop de les Fonts del Llobregat.
Destaquem la bona posició aconseguida per en Jordi (vuitè) que es troba en un estat de forma espectacular; això sí, esperonat per en Rafel.

Per altra banda en Jordi Estrada, n’Adam Carbonell i en Dídac Masip va desplaçar-se fins el Ripollès per participar a la setena edició de l’Olla de Núria amb un recorregut de 21,5 quilòmetres, 1940 metres de desnivell positiu i 580 corredors. Una cursa d’alta muntanya sense avituallaments on bona part del recorregut transcorra per sobre dels 2.700 metres d’alçada passant pels pics que envolten el Santuari de la Mare de Deu de Núria (Puigmal, Segre, Finestrelles, Noufonts, Noucreus,…). La duresa de la prova va passar factura a n’Adam que es va veure obligat a abandonar i als altres dos participants que van haver de suar de debò per arribar a meta. Destaquem el temps fet per en Dídac que va rebaixar 22 minuts respecte l’edició anterior (a la foto el podem veure baixant del Puigmal).Olla

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.