Solana Running, Anar Fent Rural Running i Transllena

El diumenge 18 d’agost, en Rafel Ferrer i en Jordi Paretas van participar a la primera edició de la Solana Running a la versió de 16 i 34 quilòmetres respectivament amb una participació total propera als 150 corredors. Com ja ens tenen acostumats van assolir una posició molt digna: 22è de 78 i 32è de 70 respectivament. A la foto es pot veure en Jordi arribant a meta. Es tracta d’una nova cursa de muntanya impulsada pels municipis de Ger, Bolvir, Guils i Meranges amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta part de la Cerdanya.

 

Per altre costat, el dia anterior, en Dídac Masip va participar a la segona edició de l’Anar Fent Rural Running de Ribes de Freser. Una cursa d’obstacles de muntanya promoguda pels bombers d’aquesta localitat, amb un recorregut de 10 quilòmetres, en la que van participar 115 corredors. Forces d’ells van còrrer amb poques hores de son ja que la localitat es trobava de festa major però això no va ser excusa per no donar-ho tot posant els cinc sentits a l’hora de passar els obstacles. Destaquem el podi assolit pel nostre atleta quedant tercer de la general i segon de la seva categoria.

 

Per últim, destacar també el paper d’en Joan Tutusaus, que el 17 d’agost va fer 22è de prop de 130 participants a la Transllena, una Cursa de Muntanya a la Pobla de Cérvoles. La travessa recorre la Serra de la Llena, que separa les comarques de les Garrigues, el Priorat i la Conca de Barberà, sobre un total de 12,8 km.

jparetas

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.