Nova sortida de muntanya en família, de nou pel Garraf

Publicat el 9 novembre 2019 per Joan Tutusaus a General, Muntanya en família
Vista des de Penya Riscla

Vista des de Penya Riscla

El proper diumenge 17 de Novembre hem previst una nova sortida de muntanya en família, adreçada a famílies amb nens i nenes que tinguin ganes de conèixer la muntanya per compartir-la. Com en la primera, no és necessari inscriure’s, només cal ser a les 9h al collet de la Fita, des d’on sortirem en direcció diferent a la sortida de l’Octubre. En aquesta ocasió, hem previst dos itineraris que sortiran junts, però que se separaran perquè els més menuts no hagin de fer tanta volta. Així, el recorregut serà comú des del Coll de la Fita fins els colls d’Entreforc i de Pota de Cavall. D’allà, els més petits aniran cap els camps de can Marcer, pujaran a Penya Riscla, i tornaran pel camí de la Fita. Els més grans seguiran pel sender GR5 fins a prop dels Masets, baixaran a la riera i  pujaran al poble abandonat de Jafre, des d’on s’iniciarà l’itinerari de tornada per pista. El recorregut pels més petits és d’uns 5 km, i el pels grans de 9 km. Hi ha un cert desnivell, i part del recorregut és per senders. La sortida serà guiada, però no està marcada. Es recomana portar aigua, calçat de muntanya i quelcom de menjar. L’activitat durarà tot el matí. Us hi esperem!

4 Comentaris

Pingbacks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.