Deu anys de rocòdrom a Sitges

Publicat el 2 març 2018 per Joan Tutusaus a Escalada

Passa el temps volant, i en el nostre cas l’hem passat escalant. Així que ja fa deu anys que es va inaugurar l’Espai d’Escalada, també anomenat Can Puça.

Fa 10 anys l’Ajuntament va instal·lar un rocòdrom a la nostra vila (sota  l’edifici dels bombers, per qui no sàpiga on és). Aquest espai  ha permès als escaladors de Sitges i de la comarca tenir un indret on poder trobar-se, entrenar i relacionar-se. Can Puça s’ha convertit en quelcom més que un rocòdrom, té una funció social i és un lloc de trobada. Allà els escaladors planifiquem sortides i compartim entrenaments. I també hi ha una fornada d’infants que aprenen a escalar tot motivats.

Al llarg d’aquests anys el rocòdrom ha anat millorant: s’ha fet més gran i s’hi han anat afegint elements i estructures per enriquir els entrenaments d’escalada. No sense  l’esforç del Centre Excursionista de Sitges (que és qui el gestiona) i dels seus implicats usuaris, com també de les dotacions econòmiques de l’Ajuntament.  Estem orgullosos de la nostra feina i de les millores que s’hi han fet .

Enguany volem celebrar de forma especial aquests 10 anys. Farem dos activitats, a les quals tothom hi està convidat :  una competició de bloc (escalada indoor) i una sortida de muntanya (escalada outdoor) a unes parets de la comarca, La Facu de Canyelles. La competició tindrà lloc a Can Puça, el 22 d’abril (aviat obrirem inscripcions) i la sortida social a la muntanya, el 15 de juny  a la tarda; després farem un sopar de germanor.

Esperem seguir escalant molts anys més;  seguir-ho fent a Can Puça, i poder celebrar molts anys més amb  la mateixa il·lusió que ho hem fet fins ara. Com diuen els escaladors: sempre amunt! i,  tiba fort!

Ens veiem a Can Puça!

 

Col·lectiu d’escaladors de Can Puça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.