Deu anys de rocòdrom a Sitges

Passa el temps volant, i en el nostre cas l’hem passat escalant. Així que ja fa deu anys que es va inaugurar l’Espai d’Escalada, també anomenat Can Puça.

Fa 10 anys l’Ajuntament va instal·lar un rocòdrom a la nostra vila (sota  l’edifici dels bombers, per qui no sàpiga on és). Aquest espai  ha permès als escaladors de Sitges i de la comarca tenir un indret on poder trobar-se, entrenar i relacionar-se. Can Puça s’ha convertit en quelcom més que un rocòdrom, té una funció social i és un lloc de trobada. Allà els escaladors planifiquem sortides i compartim entrenaments. I també hi ha una fornada d’infants que aprenen a escalar tot motivats.

Al llarg d’aquests anys el rocòdrom ha anat millorant: s’ha fet més gran i s’hi han anat afegint elements i estructures per enriquir els entrenaments d’escalada. No sense  l’esforç del Centre Excursionista de Sitges (que és qui el gestiona) i dels seus implicats usuaris, com també de les dotacions econòmiques de l’Ajuntament.  Estem orgullosos de la nostra feina i de les millores que s’hi han fet .

Enguany volem celebrar de forma especial aquests 10 anys. Farem dos activitats, a les quals tothom hi està convidat :  una competició de bloc (escalada indoor) i una sortida de muntanya (escalada outdoor) a unes parets de la comarca, La Facu de Canyelles. La competició tindrà lloc a Can Puça, el 22 d’abril (aviat obrirem inscripcions) i la sortida social a la muntanya, el 15 de juny  a la tarda; després farem un sopar de germanor.

Esperem seguir escalant molts anys més;  seguir-ho fent a Can Puça, i poder celebrar molts anys més amb  la mateixa il·lusió que ho hem fet fins ara. Com diuen els escaladors: sempre amunt! i,  tiba fort!

Ens veiem a Can Puça!

 

Col·lectiu d’escaladors de Can Puça

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.