Sortida de muntanya: Pic de Pedrons amb esquís i raquetes.

Publicat el 16 febrer 2015 per Carles Coll a Esquí de muntanya, Raquetes

El dissabte 14 de febrer un grup de 9 persones del Centre Excursionista vamP1010448 (FILEminimizer) pujar al Pic de Pedrons (2.715 metres), des de la Carretera N22, a França, molt a prop de la antigua duana d’Andorra-França. (Pas de la casa)

La pujada, de 842 metres de desnivell, es va fer amb esquis de muntanya i  amb raquetes de neu. L’ascensió es va fer resseguint la carena fins arribar al peu de l’últim tram final d’aresta de neu i pedra, en el que es van deixar esquís i raquetes i es van haver d’utilitzar grampons. El temps va ser bastant bo tot i que en algun moment es va ennuvolar i fins i tot van caure quatre volves de neu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.