Reunió de voluntaris de la Sitges Rock Trail

La Sitges Rock Trail, la doble cursa de muntanya que per primer cop organitza el Centre Excursionista de Sitges, el proper 21 de Març, està a punt d’omplir les seves inscripcions. Des de l’organització estem molt contents de veure com l’alta demanda justifica l’organització d’una prova que omplia el que creiem que era un buit d’esdeveniments d’aquest tipus a Sitges. Un grup d’entusiastes treballa des de fa mesos en l’organització de l’esdeveniment, però està clar que sense el suport de totes les persones que s’han apuntat com a voluntàries hagués estat impossible plantejar-se res.

Per aquest motiu, convoquem a tots els voluntaris a la reunió informativa i de coordinació que preparem pel proper divendres, 13 de març, a les 20h, a l’Espai Jove del Parc del Rocar. Allà farem la proposta de divisió de tasques, i comprovarem la disponibilitat de cadascú. De tasques n’hi ha moltes, des de l’entrega de dorsals o la recollida de roba, al control de les cruïlles tant urbanes com al massís, i als avituallaments. Acompanyeu-nos!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.