Sortida de muntanya: Pic de Pedrons amb esquís i raquetes.

El dissabte 14 de febrer un grup de 9 persones del Centre Excursionista vamP1010448 (FILEminimizer) pujar al Pic de Pedrons (2.715 metres), des de la Carretera N22, a França, molt a prop de la antigua duana d’Andorra-França. (Pas de la casa)

La pujada, de 842 metres de desnivell, es va fer amb esquis de muntanya i  amb raquetes de neu. L’ascensió es va fer resseguint la carena fins arribar al peu de l’últim tram final d’aresta de neu i pedra, en el que es van deixar esquís i raquetes i es van haver d’utilitzar grampons. El temps va ser bastant bo tot i que en algun moment es va ennuvolar i fins i tot van caure quatre volves de neu

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.