Sortida al Puigmal

Publicat el 14 setembre 2014 per Carles Coll a Senderisme

El passat 31 d’agost, un grup del Centre Excursionista de Sitges de 27 persones van fer una sortida de muntanya. Es va sortir de Sitges en cotxe fins a Fontalba on es van separar en 2 grups, 21 van pujar al Puigmal (2.910 m) i 7 van anar cap a Núria.

Des del Puigmal, uns quants van baixar directament a Núria i altres van continuar cap el Pic de Finestrelles (2.829 m), que no van poder arribar per manca de temps i per poder reunir-se als atres companys que esperaven a Núria. Després de dinar vam anar tots junts cap a Fontalba a recollir els cotxes i tornar cap a casa.

Puigmal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.