Sortida al Puigmal

El passat 31 d’agost, un grup del Centre Excursionista de Sitges de 27 persones van fer una sortida de muntanya. Es va sortir de Sitges en cotxe fins a Fontalba on es van separar en 2 grups, 21 van pujar al Puigmal (2.910 m) i 7 van anar cap a Núria.

Des del Puigmal, uns quants van baixar directament a Núria i altres van continuar cap el Pic de Finestrelles (2.829 m), que no van poder arribar per manca de temps i per poder reunir-se als atres companys que esperaven a Núria. Després de dinar vam anar tots junts cap a Fontalba a recollir els cotxes i tornar cap a casa.

Puigmal

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.