L’Esquella

El dissabte 09/08/2014 n’Adam Carbonell i en Dídac Masip van participar a la 1ª edició de l’Esquella prenent la sortida a les 18:45 del bonic poble de Pardines (Ripollès). Una cursa que sens dubte se’n parlarà en el futur en bona part per l’il.lusió de l’organització acompanyada d’una molt bona gestió, i això sense entrar a parlar de l’entorn i el recorregut exigent de 21 quilòmetres amb prop de 2.000 metres de desnivell positiu que els prop de 260 participants no van conèixer fins el dia abans.
Els corredors animats a la sortida i arribada pel so de l’esquelles van enfilar-se fins el Pla de les Aranyes per baixar a la Collada Verda i reprendre l’ascenció vers Puig Estela per una canal ben dreta en el darrer tram i seguir carenant, amb l’ajut dels frontals, fins el Taga, que era tota una festa. Des d’allí només quedava el descens fins el punt de sortida.
Els dos atletes van acabar la prova amb un temps de 5:10 i 4:00 assolint les posicions 201 i 110, respectivament.
Puig Estela - Taga
dídacdídac
adam2

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.