La Mola pel Dia Internacional de les Muntanyes

Publicat el 27 desembre 2013 per admin a General, Senderisme

El passat 8-12-2013 es va fer una sortida al puig de La Mola amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les muntanyes. Va preparar la ruta i ens va fer de guía el nostre company Rafael Fraguas. En total vam participar 8 persones, la més jove de 11 anys. El punt de trobada va ser a la Plaça de Sant Joan a les 7,30 i vam anar en cotxe fins a Olivella, on surt la carretera que en direcció a Can Grau. A les 8 vam començar a caminar. Vam passar pel Barret del Rector, la Font del Rector, El Castell Vell, El Puig de La Mola i de tornada pel corral de l’Escarrà, Santa Susanna i Can Muntaner. Vam tornar als cotxes cap a les 14 hores.

La distància va ser de 14,41 Km i el desnivell acumulat de 631 metres.

P1040615

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.