La Mola pel Dia Internacional de les Muntanyes

El passat 8-12-2013 es va fer una sortida al puig de La Mola amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les muntanyes. Va preparar la ruta i ens va fer de guía el nostre company Rafael Fraguas. En total vam participar 8 persones, la més jove de 11 anys. El punt de trobada va ser a la Plaça de Sant Joan a les 7,30 i vam anar en cotxe fins a Olivella, on surt la carretera que en direcció a Can Grau. A les 8 vam començar a caminar. Vam passar pel Barret del Rector, la Font del Rector, El Castell Vell, El Puig de La Mola i de tornada pel corral de l’Escarrà, Santa Susanna i Can Muntaner. Vam tornar als cotxes cap a les 14 hores.

La distància va ser de 14,41 Km i el desnivell acumulat de 631 metres.

P1040615

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.