Peguera-L’Espà (GR 107)

Etapa del Camí dels Bons Homes del 15-12-2013 Peguera-L’Espà. Sortida de l’autobús a les 6 del matí i inici de la marxa a les 8,45 del poble de Peguera. Estava previst seguir el GR-107 per El Ferrús i el Coll del Portet, però degut a la quantitat de gel acumulat era massa perillós i es va decidir desviar-se per la variant 107.1 que passa per les Bonner i Molí d’en Güell. Dia molt assolejat i temperatures molt agradables. Acabem la marxa al poble de l’Espà a les 14,15 Hem estat 5,45 hores (4,45 caminant i 1 de parades) per fer 18,3 Km.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.