Nits de la Lluna Plena i Marxa Bonesvalls

El divendres 18/10/2013, a les 21:00, més de 1.600 corredors van participar, en un molt bon ambient, a la primera edició Cursa Nits de la Lluna Plena que tingué lloc a la nostra vila en memòria d’en Pol Lahoz. Forces atletes del centre van assistir a aquesta cursa solidària amb un recorregut de sis quilòmetres que començà al Passeig Marítim i finalitzà al camp de Rugbi. Els 16.000 euros que es van recaptar es van destinar al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Tot un èxit que assegura la continuïtat de la prova millorant probablement les xifres de participació i recaptació d’enguany.

El diumenge 20/10/13 es va celebrar la segona edició de la Marxa Bonesvalls. N’Adam Carbonell, en Manel Andreu i en Dídac Masip acompanyats per en Javier Garrido van participar a la modalitat MB30 (30,5 quilòmetres, 1228 metres de desnivell positiu i 210 atletes arribats a meta). Passant per les muntanyes i els camps d’Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) i voltant pel Massís del Garraf i la Serra d’Ordal van tenir l’oportunitat de gaudir d’espais d’interés històric (Hospital de Cervelló) i natural. Van pujar als cims del Puig Fitó (374m), el Puig de la Mola (535m), el Puig de l’Antiga (515m) i el Coll d’Esteles (528m) entre d’altres, tot passant per trams del GR-5 i del GR-92-3 per on van poder veure construccions de pedra seca.
Destaquem el bon paper fet per en Manel Andreu (15è) i el podi assolit per en Dídac a la seva categoria (a la foto pujant al Puig de la Mola).

Dídac

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.