El 27 d’Octubre, Caminada Popular

El proper diumenge 27 d’octubre tindrà lloc la dissetena edició de la Caminada Popular del Centre Excursionista de Sitges, en què els participants voltaran la urbanització de Mas Alba. El recorregut té uns 13 quilòmetres.

La sortida serà, com sempre, a les 8 del matí de la plaça de Catalunya. D’allà, els participants aniran cap al Mas d’en Puig i el Fondo d’en Figueres, i pel Collet de la Fita agafaran el GR 5 cap el coll d’Entreforc i el Coll de Pota de Cavall. Allà abandonaran el GR per acostar-se a la torre de guaita del Puig d’en Carbonell, seguiran la pista que baixa cap a Mas Alba, que abandonaran al final, per un bonic senderó que els conduirà darrera el Mas de la Carretera. Des d’aquest punt, per les Casetes i les Pruelles, tornaran al Camí de la Fita. A l’arribada a la Plaça Catalunya hi haurà esperant com sempre un aperitiu i el sorteig de material esportiu cedit per les cases col·laboradores.

Els caminants han de portar calçat còmode i ganes de conèixer l’entorn de Sitges. També es recomana portar l’esmorzar i aigua, tot i que el Centre oferirà, com és tradicional, coca i moscatell en un punt del recorregut. Els tiquets per participar a la Caminada estaran a la venda fins mitja hora abans de la sortida a la mateixa plaça Catalunya, a un preu de cinc euros, i durant aquests dies a diversos establiments comercials, com la Pastisseria Calderon, Ferràn Sports, Inter Sport Olaria i Dietetica Dharani.

Caminada 2013 (pdf)

caminada 2013 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.