Ultra Trail Comtes d’Erill i Tivissa

En Jordi Guardià va prendre la sortida el dissabte 12/10/13 a la primera edició de l’Ultra Trail Comtes d’Erill (Alta Ribagorça) en un recorregut de 82 quilòmetres i 5642 metres de desnivell positiu.
Va ser una oportunitat per passar per paisatges de somni: Faiada de Malpàs, Barranc de Viu de Llevata, La Vall de Peranera, serrat de Reconco, cim del Corronco, Vall del Ginebrell, Vall de Boi, les rouredes de Castilló de Tor,…
Amb un temps de 17:39:47 en Jordi va arribar 38è; val a dir que només 44 corredors dels 68 inscrits van acabar la cursa.

 

Per altre costat, l’Alex Arbonés, la Rosa Aguado, en Jordi Sella i en Jordi Baqués van participar a la vuitena Cursa de Muntanya de Tivissa (Ribera d’Ebre) que tingué lloc el diumenge 13/10/13. Els tres primers ho feren a la versió llarga (22,85 quilòmetres i 1335 metres de desnivell positiu amb 175 corredors)  mentre que el darrer va inclinar-se per la curta (9,89 quilòmetres i 747 metres de desnivell positiu amb 44 atletes) que es va estrenar enguany. Destaquem la posició aconseguida per l’Alex (59è) que a la foto se’l pot veure amb gorra blava i ulleres juntament amb altres participants.

Tots quatre han quedat colpits pels reptes que les muntanyes de Tivissa els han imposat gaudint d’uns paratges espectaculars: la Roja, pixavaques, Coll de Maula, Coll de Ventall, Sant Blai, Pujada de la Llena, El Grau, Monegret,… Com curiositat esmentar que Sant Blai va ser el primer lloc de Catalunya on es va marcar un GR (GR-7) fa poc més de 50 anys.

Tivissa

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.