Gairebé 400 persones a la Caminada Popular

Prop de 400 persones varen participar diumenge 27 d’Octubre en la dissetena edició de la Caminada Popular del Centre Excursionista de Sitges, que voltava la zona de Mas Alba amb un total de tretze quilòmetres. Les altes temperatures, inusuals per l’època, van permetre gaudir als caminants d’un dia magnífic en un recorregut amb moltes i boniques vistes que sortia de la plaça de Catalunya per pujar cap el Mas d’en Puig, que pel fondo d’en Figueres s’acostava al collet de la Fita, i pel mas del Coll d’Entreforc (a la imatge) i el coll de Pota de Cavall seguia un tram del GR5 (Sitges-Montserrat), per deixar-lo i seguir un senderó en direcció cap a la torre de guaita del puig d’en Carbonell. D’allà, el descens per la pista i un bonic sender de baixada deixaven els participants darrera el mas de la Carretera, i per les Casetes i les Pruelles es tornava fins a Sitges.

Les persones participants varen valorar positivament la jornada, que transitava per alguns camins que molts mai havien fet. Com sempre, la jornada va acabar a la plaça de Catalunya amb un sorteig d’obsequis oferts per les cases col·laboradores. El Centre Excursionista vol agrair a totes les empreses que hi ha volgut ajudar, així com a tots els col·laboradors de l’edició d’enguany, el seu suport. Igualment, volem expressar el desig d’una ràpida i satisfactòria recuperació per una de les participants que va patir una lesió fortuïta durant el recorregut.

Caminada 2013

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.