Ribes i Vilanova

El diumenge 27-10-13 una bona colla d’atletes entre els quals es trobaven un grup del centre (Jordi Paretas, Jordi Sella, Rosa Aguado, Manel Andreu, Oscar Garcia a la foto,…) van participar a la 3a edició de la Mitja Marató Rural de Ribes. Una cursa concebuda com una trobada de corredors per passar-s’ho bé amb els recursos justs per fer-la possible i sense controlar el temps. Passant pels camins que porten a la vinya de Can Quadras, Ca l’Escolà, Can Bertran, Masia de la carretera, Mas d’en Bosc, Can Maselleres, Can Ramon, Can Barba, Sant Pau Xic,… van poder gaudir dels entorns de Sant Pere de Ribes sota una temperatura excessivament alta per l’època de l’any. Tot van gaudir d’allò més.

El mateix dia es va celebrar la 35ena edició de la Cursa Popular de Vilanova en un circuit de cinc quilòmetres que enguany tenia un caràcter solidari. Els beneficis de les inscripcions, 2.481 euros, van ser lliurats als representants de la Mesa d’Entitats de Vilanova. Entre els més de 1500 atletes el centre va estar representat per en Dídac Masip.
Oscar

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.