Estaragne (3.006m) – Campbieil (3173m) – Lentilla (3157m)

El cap de setmana 5 i 6 d’Octubre un grup de 10 persones del Centre Excursionista pujaren als cims de Estaragne  (3.006m), Campbieil (3173m) i el Lentilla (3157m), tres cims de fàcil ascensió.

Situats a la Réserve Naturelle du Néouvielle a França, la sortida va començar a les 7 del matí del diumenge a 2000 m al Lac d’Oredon, iniciant la ascensió per la vall de Estargane en la que en molt poc temps feien el primer cim, l’Estaragne.

La dificultat de la sortida va raure en la poca neu que va caure durant la nit anterior, deixant una petita capa de neu que feia que el terreny fos més inestable i relliscós. Després de baixar i pujar uns 200 metres es va crestejar fins arribar al cim de Campbieil, el més alt dels tres, i posteriorment sense fer gran esforç, van fer un altre cim anomenat Lentilla, de 3157m, però que encara no està reconegut com a tres-mil a la llista oficial.

D’allà continuaren amb la mateixa direcció fins arribar a la vall de Cap Long on la sortida ja començava a perdre desnivell per una llarga baixada fins a finalitzar la ruta circular en el Lac d’Oredon.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.