Caminada pel garraf 6 de novembre

El passat diumenge 6 de novembre es va fer la caminada mensual del Centre Excursionista. La sortida va començar a la Plaça de Catalunya a les 8 del matí on ens vam trobar 30 persones per començar la caminada. 

La ruta va començar en direcció cap a Santa Bàrbara, per senders que ens van portar a les vinyes de Ribes i en direcció a Can Baró i a la riera de Ribes i cal Escolà. Després de la parada d’esmorzar vam recórrer diversos camins evitant les pistes principals i fent el recorregut pel fondo de la riera de Jafre, per retornar a Sitges pel camí de les Casetes. La propera sortida serà el 4 de desembre, amb un nou recorregut per compartir. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.