SORTIDA DEL 8 D’OCTUBRE ALS TRES PICS ORIENTALS DEL GARRAF

Les previsions de pluja ens van fer ajornar la sortida prevista al Clot de l’Infern i, en el seu lloc, vàrem optar per una circular al Garraf.

Finalment, un grup de vuit persones sortint del Corral Nou (200 m), vam passar per Can Jacques fins al Puig de Solius (534 m), primer cim de la jornada. A continuació, per la Vall del Teix i el Fondo de la Tronera vàrem arribar fins a les Agulles (547 m), segon cim de la jornada, i tot seguit fins a la Morella (593 m), tercer cim, per arribar al punt de partida passant pel Carxol i per l’Avenc dels Esquelets.

La distància recorreguda total fou de 22,3 km amb un desnivell acumulat de 765 m. Durant l’itinerari es va gaudir d’esplèndides vistes amb una meteorologia que va anar canviant de núvol a sol per acabar amb plugim.

Coll del Pla de les Solius
Les Agulles
Pujant a La Morella
La Morella

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.