Reprenem les activitats: el 29 de maig, sortida al Costabona

Estem molt contents de poder començar altre vegada a programar activitats, i comencem amb les de Mitja Muntanya.

L’excursió que proposem és al pic de Costabona, fent un itinerari circular amb sortida i arribada a Setcases, que teníem pendent de l’any passat!!!

Està previst sortir a les 6 del matí de Sant Joan, per dirigir-nos a Setcases, on pararem per fer un cafè. D’allà sortirem cap a la Collada Fonda per una zona d’aparcament a 1900 m. A partir d’aquí comencem a caminar per pujar directe cap al Costabona, el camí que ens portarà pujant 560 metres mes amunt fins al Cim de 2464 m. d’alçada i amb molt bones vistes. La ruta serà circular, cap a les fonts del Tec, la Portella de Rotjà i el pic de Roca Colom. Retornarem completant l’itinerari pel refugi Costabona i la Collada Fonda altre cop.

Es un itinerari amb molt bones vistes i encara que no molt alt, amb desnivells constants que ens portaran a fer 800 metres de desnivell acumulat en unes 7 hores de marxa. Cal portar esmorzar i dinar. El dinar el podrem deixar al cotxe, encara que cal preveure portar ganyips per  tota la ruta. La sortida serà en cotxes particulars a compartir. Podeu apuntar-vos a través del correu  muntanya.sitges@gmail.com, o a través del whatsapp de Mitja Muntanya. Farem com sempre un grup per organitzar-nos de la millor manera possible, ja que encara tenim mesures que complir per la salut!!

Cal portar, com sempre, esmorzar, dinar i aigua, per tota la jornada. També roba d’abric, per si plou, i cremes solars i protecció per cap i ulleres…

En breu, preveiem poder reobrir l’entitat els dijous i, passat l’estiu, volem reprendre les sortides de senderisme i les sortides en família.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.