Previsió d’activitats d’estiu del Centre Excursionista de Sitges

Acabat l’estat d’alarma, aquestes són les previsions d’activitat fins passat l’estiu del Centre Excursionista de Sitges:

– El Centre romandrà tancat els dijous de moment fins el setembre. De tota manera, si algun soci ha de fer alguna gestió com tornar o recollir material, o recollir llicències, ho pot comunicar per correu electrònic i quedarem per atendre’l.

– Les sortides de senderisme-GR han quedat suspeses fins que es puguin organitzar autocars. Quan sigui possible fer-les, s’informarà, i es reprendran en el punt del GR92 on es va acabar el passat mes de març.

– Les sortides de Muntanya en Família es reprendran, si és possible, la propera tardor.

– La Sitges Rock Trail 2020 es va ajornar fins el proper 3 d’octubre. Es manté aquesta data, tot adaptant els nous protocols per a la celebració de curses. Continuem comptant amb els voluntaris que es varen inscriure el març, tot i que enviarem un recordatori per si algú es vol apuntar, o ho estava i no pot en aquesta data.

– El proper mes de juliol es mantenen tres activitats: la sortida de Mitja Muntanya a Bujaruelo, ja que és fa amb cotxes particulars i el redugi ens manté la reserva; la sortida nocturna pel Garraf del 25 de Juliol; i el pica-pica d’estiu del 30 de juliol, que es farà com sempre davant del Centre mantenint les recomanacions de les autoritats.

– L’Espai d’Escalada s’ha reobert només per als abonats, i amb un protocol sanitari consensuat amb l’Ajuntament.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.